navodila za 1. šolski dan

 

 V petek, 1. 9. 2023, se bodo šolska vrata odprla v začetek novega šolskega leta.

1. razred

Starše in prvošolčke pričakujemo ob 9. 30 v večnamenskem prostoru šole. Vsa podrobna navodila boste starši prejeli po e-pošti.

Od 2. do 5. razreda

Pouk se bo začel za vse učence ob 8.20. Učenci 2. in 3. razreda ob 8.15 v skupini pred prizidkom počakate razrednika in skupaj z njim vstopite v šolski prostor. Učenci 4. in 5. razreda pa ob 8.10 v skupini pred starim delom šole (stenca) počakate razrednika, da vas pospremijo v matične učilnice. Ta dan boste imeli 4 šolske ure. S poukom boste zaključili ob 12. uri. V šoli boste imeli možnost kosila, prijavo nanj pa boste oddali razrednikom 1. šolsko uro. S seboj imejte copate, pisalo in beležko ter obešanke za garderobne omarice. Navodila najdete na šolski spletni strani: https://www.os-preserjeradomlje.si/omarice/

Od 6. do 9. razreda – POVEZOVALNI 1. ŠOLSKI DAN

Učenci od 6. do 9. razreda boste v šolo prihajali z zamikom. Učenci vozači lahko v šolo vstopijo prej in počakajo v večnamenskem prostoru ali zunaj. Prosimo, da se predpisane ure držite in počakate pred šolo, da vas razrednik pospremi v matične učilnice, v katerih boste preživeli 1. šolski dan, saj ta dan ne bo klasičnega pouka, temveč bo namenjen povezovanju, informiranju in načrtovanju šolskega leta.

6. razred – ob 8.20
7.
razred – ob 8.30
8. razred – ob 8.45
9. razred – ob 9.00

Ta dan boste imeli 4 šolske ure. S seboj obvezno prinesite uporabniško ime in geslo za AAI-prijavo in spletno pošto (webmail). S poukom boste zaključili ob 12. uri. V šoli boste imeli možnost kosila, prijavo nanj pa boste oddali razrednikom 1. šolsko uro. S seboj imejte še obešanke za garderobne omarice. Navodila najdete na šolski spletni strani:

https://www.os-preserjeradomlje.si/omarice/

Malica bo potekala v razredih.

 

Podaljšano bivanje

Potekalo bo do 17. ure. Na spletni strani bodo od četrtka, 31. 8. 2023,  objavljeni oddelki in telefonske številke.

Jutranje varstvo

Jutranje varstvo prvi dan ne bo organizirano. Starši učencev 2. in 3. razreda, ki zjutraj potrebujete varstvo, lahko otroka od 6.05 pripeljete v jutranje dežurstvo.

Prevozi

Za šolski prevoz bo poskrbljeno po ustaljenem urniku, učenci vozači lahko v šolo vstopijo prej in počakajo v večnamenskem prostoru ali zunaj.

Dostopnost